Meny Stäng

Problem med körkortet?

Vi hjälper dig – tryggt och enkelt!

Körkortsmottagningen i Gävleborg har lång erfarenhet av att utfärda intyg till Transportstyrelsen.  Vår specialistläkare med dubbelkompetens är godkänd av transportsstyrelsen för att skriva samtliga trafikmedicinska läkarintyg.

Vänd dig alltså till oss när du på grund av alkohol eller droger behöver intyg för att:

  • få behålla körkortet
  • få tillbaka körkortet efter spärrtid
  • få körkortstillstånd
  • ansöka om alkolås

Hos oss är det tryggt och enkelt. Vi följer Transportsstyrelsens regler såsom ; övervakade urinprover, kallelser med kort varsel, specialistläkare samt att du träffar läkaren fysiskt när intyget skrivs.

Alkoholprover tar du genom remiss från oss på valfri vårdcentral/sjukhus. Du sparar både tid och pengar då du kan ta blodproverna på vilken vårdcentral/sjukhus varsomhelst i landet. Det finns även möjlighet att ta drogtester genom remiss om du ej har möjlighet att komma till våra mottagningar i Gävle och Hudiksvall. Detta kan du göra i Stockholm, Göteborg, Nyköping, Falköping, Eskilstuna och Lidköping.

Priset på just ditt körkortsintyg kan variera beroende på din förseelse (hur många och vilka prover som behöver tas, samt antalet intyg).

Vi erbjuder möjligheten att delbetala provtagningarna med Klarna. En smidig lösning för Dig som vill betala senare eller dela upp betalningen.

Vi önskar både gamla och nya kunder välkomna!